Hem      Ekologiska Hudvårdsbehandlingar      Om Dr.Hauschka     Om Ecoday

 

 

Ansiktsbehandling med Massage (80 min) 750:-

Energigivande ansiktsbehandling som börjar med djuprengöring av huden. Därefter en avslappnande massage som övergår i djupa energitryck i ansikte, nacke och dekolletage där energi- och muskelpunkter berörs. Därefter lymfstrykningar  som hjälper kroppen att frigöra sig från skadliga ämnen och överflödig vätska. Avslutas med en lämplig ansiktsmask och under tiden ges en skön handmassage.  

 

Ansiktsbehandling (60 min) 600:-

En vårdande ansiktsbehandling med härliga ekologiska produkter som befriar huden från orenheter. Därefter en skön avslappnande massage som ökar cirkulationen och ger spänst i huden. Avslutas med en anpassad ansiktsmask och fuktighetskräm.

 

Cellulit- och Cirkulationsmassage (75 min) 650:- 

En kraftfull massage av underben, lår, stuss och fötter som ökar cirkulationen i fett- och bindväv. Använder ekologiska vegetabiliska och eteriska oljor som förstärker effekten av behandlingen och ger en skön avslappning.   

 

Vaxning

 

Hela Ben 400:-
Halva ben 250:-

 

 

 

 

 

 

Dr. Hausckas Klassiska Behandling (2 tim) 1 100 kr

 

Behandlingen börjar med ett avslappnande fotbad, doftande kompresser och mjuk massage på armar och händer med cremer och oljor. Mild djuprengöring, ansiktsångbad, rengörande och fuktighetsgivande masker plus intensivvård med ampuller som återupplivar och förnyar huden. Slutligen lymfstimuleringen med mjuka borstar som tar bort överskottsvätska och orenheter samt stärker immunförsvaret. Avslutas med strykningar på dekolletage och nacke och avslutande dagvård.

 

Dr. Hauschkas Vitaliserade behandling (90 min) 750 kr

   

Den vitaliserande behandlingen är en energikick för trött hud och rekommenderas speciellt i perioder av förändring såsom årstidsväxlingar. Fotbad, strykningar över hår och huvud och stretchning av nacke och armar, mild djuprengöring, ansiktsångbad och lermask, lymfstimulering, intensivkur och vårdande fuktmask, strykningar på dekolletage och nacke och avslutande dagvård.

 

Dr. Hauschkas Avslappnande behandling (90 min) 750 kr 

Ansiktsbehandlingen som låter dig slappna av helt från topp till tå. Fotbad, rytmiska strykningar av ben och fötter, strykningar över hår och huvud, stretchning av nacke och armar, mild djuprengöring, lymfstimulering, intensivkur och vårdande fuktmask, strykningar på dekolletage och nacke samt avslutande dagvård.

 

Dr. Hauschkas "En Timme För Mig Själv" (60 min) 600 kr 

En timme för Dig själv!  En avslappnande rytmisk ansiktsbehandling som inleds med mjuka strykningar över håret och stretch av nacken. Mild djuprengöring av ansikte och dekolletage, lymfstimulering, vårdande intensivkur och krämmask, dekolletagemassage och avslutande dagvård.

 

Dr. Hauschkas Rengörande behandling (60 min) 600 kr 

Intensiv djuprengöring som ger liv och fräschar upp huden. Överdriven talgproduktion normaliseras och rodnad och irritation lindras. Strykningar över håret & stretch av nacke, mild rengöring följt av ångbad, ev portömning och lermask, lymfstimulering, intensivkur och krämmask samt dagvård.

 

Dr. Hauschka Specialbehandling för oren hud (60 min) 600 kr 

En intensiv behandling speciellt utformad för reglering av inflammerad och aknebenägen hud. Rekommenderas i tvåveckors intervaller tills huden är normal igen. Strykningar över håret & stretch av nacke, mild djuprengöring med ångbad, ev portömning och lermask, intensivkur och krämmask, dekolletagemassage samt dagvård. 

 

 

Avbokning av behandling skall ske minst 12 timmar före utsatt tid.

 Ej avbokad behandling debiteras fullt pris.

Kontant betalning eller Inbetalning på bankgiro.

 

Säljer även presentkort på alla behandlingar.

Presentkorten är giltiga 12 månader från köptillfället.

 

 

Ecoday är medlem och har ansvarsförsäkring i

Komplementärmedicinska Riksföbundet.